Kousenshop.be is een online shop voor beenmode met zowel klassieke als fashion panty’s, stay ups, leggings, kniekousen, sokken, jarretelkousen en accessoires van hoge kwaliteitsmerken. Kousenshop.be biedt naast panty’s ook alle modellen van shapewear, figuurcorrigerende lingerie en afslankbroekjes.

Kousenshop.be volgt de mode op de voet, in binnen- en buitenland en elk seizoen komen er van de grootste merken nieuwe fashion artikels bij. Ook onze basiscollecties worden regelmatig uitgebreid met nieuwe kleuren, nieuwe modellen, en soms zelf extra maten. Ben je op zoek naar een specifiek artikel, kleur of maat dat je op onze website niet vinden, stuur ons dan een mailtje naar info@kousenshop.be en dan kunnen we dat dan voor jou bestellen.

Kousenshop.be biedt je een ruim gamma panty’s en stay ups, en dit 24u/24, vanuit je luie zetel (zelfs op een relaxe zondagavond). Binnen de 2 a 3 dagen ligt je bestelling in je brievenbus! We leveren bij je thuis of op je werkadres in een verpakking met logo.  Op vraag leveren we ook in een neutrale verpakking. Het volledige gamma is ook te verkrijgen in onze winkel in de Schaagstraat te Anzegem.