Nieuwkuis

Nieuwkuis logo

Wij zijn heel blij deel te mogen uitmaken van het depot concept:

  • Depot Poets Punt Anzegem = breng & afhaalpunt
  • Op vrijdag worden nieuwe bestellingen opgehaald & afgewerkte bestellingen geleverd
  • U kunt terecht voor droogkuis en wasserij
Droogkuisbedrijven behandelen naast alle bovenkledij, ook dekens, spreien, overgordijnen, daim, leder, tapijten enz. Elk stuk wordt eerst en vooral door een professionele medewerker nagezien om na te gaan welke de meest geschikte behandeling is.

Omdat U sommige hardnekkige vlekken onmogelijk zelf kan verwijderen, omdat U uw delicate stoffen liever toevertrouwt aan specialisten en omdat U uw tijd liever aan andere zaken besteedt.

Sommige kledingstukken mogen, omwille van gevaar voor krimp of beschadiging, niet in water gereinigd worden. Deze stukken worden gesorteerd en nagekeken op vlekken. Elke vlek wordt deskundig behandeld en met het juiste ontvlekkingsmiddel verwijderd. Vervolgens wordt het textiel gereinigd met een oplosmiddel in speciaal hiervoor uitgeruste machines. Nadien wordt alles gestoomd en gestreken. Plezierig om vast te stellen dat uw kledingstuk er nadien weer als nieuw uitziet.

Ander textiel dient dan weer louter en alleen met water behandeld te worden. De juiste behandelingswijze wordt andermaal bepaald door de ervaren textielreiniger. De stukken worden nagezien op vlekken en in professionele wasmachines gereinigd. Nadien wordt het textiel gestoomd en gestreken en netjes opgehangen

Milieuvriendelijke reinigingsmachines staan er borg voor dat alles hetzij met oplosmiddelen, hetzij met water in de meest ideale omstandigheden behandeld wordt. Om hardnekkige vlekken te lijf te gaan, worden bovendien specifieke milieuvriendelijke ontvlekkers gebruikt. Vooral de combinatie van de verschillende producten zorgt ervoor dat de meeste vlekken, die U er thuis niet zou uitkrijgen, bij de droogkuis wel verdwijnen.

Symbolen

Droogkuis

Dry clean symbol

Dry clean, any solvent symbol

Dry clean, petroleum based solvent only symbol

Dry clean, any solvent other than trichloroethylene symbol

Dry clean, short cycle symbol

Dry clean, low moisture symbol

Dry clean, low heat symbol

Dry clean, no steam symbol

Dry clean, any solvent, short cycle symbol

Dry clean, any solvent, low moisture symbol

Dry clean, any solvent, low heat symbol

Dry clean, any solvent, no steam symbol

Do not dry clean symbol